24 Mart 2008 Pazartesi

Prof. Zihni Sinir Proceleri













Daha fazlası için lütfen tıklayın !!

18 Mart 2008 Salı

Ödüllü Şemsiye

Hollandalı genç bir tasarımcı yağmurlu bir günde sokakta şemsiyeleriyle boğuşan inanları görmüş ve düzgün bir şemsiye yapmaya karar vermiş. Bunun sonucunda dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden 'RED DOT' tasarım ödülüne layık görülen, her kuvvette ve her yönde esen rüzgara karşı dayanabilen, içi dışına geçmeyen ilk ve tek aerodinamik özellikli şemsiye olan SENZ ortaya çıkmış.

Ironman

Ütü yapmayı zevkli hale getirmeyi istiyorsanız güzel bir ürün "ironman" adlı ütü masası. Kıyafetleri ütü adama giydirip ütüleme kolaylığı sağlıyorsunuz. http://www.firebox.com/

Tasarım Harikaları



Plastik tabak, çatal, kaşıkta devrim diye de buna derim. Çatalım nerede, bıçağım nerede derdi yok. Toplu halde, kullanımı kolay, kullan at.


















Çok kullanışlı merdiven Dünyada her geçen gün çok yararlı şeyler icat ediliyor. Bu merdiven de bunlardan biri. Artık ortalık eskisi gibi dağınık olmayacak ya da hiçbir yere sığmayan terlik ve ayakkabılar derdiniz olan çıkacak. çünkü her bir basamağın altında açılan çekmeceler sayesinde merdiveni bir dolap gibi kullanabiliyorsunuz. Bunu herkes evi için dizayn ettirebilir.




Japonların Buluşları




..:: BİZ ::..

Resimleri üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz. İyi seyirler..